Scroll to top
ro

Transformarea Culturii Organizaționale în cadrul OSC-urilor

Necesitatea consolidării culturii organizaționale în cadrul OSC-urilor este un element definitoriu în aprecierea succesului atins de organizație. Cultura organizaţională desemnează sistemul de valori, simboluri, convingeri, aspiraţii, aşteptări, modalităţi de gândire şi comportamentul acceptat de membrii organizaţiei ca bază comună de acţiune.

OSC-urile din Republica Moldova tind spre continuă dezvoltare a culturii organizaționale și pledează pentru identificarea mecanismelor optime de a satisfice cerințele angajaților indiferent de vârsta, generația din care fac parte. În acest context, CICO a organizat pe data de 14 decembrie un club de discuții cu genericul: ,,Transformarea Culturii Organizaționale în cadrul OSC-urilor”.

În cadrul activității au fost discutate 28 de componente ce contribuie la îmbunătățirea culturii, am analizat mecanismele de comunicare din cadrul organizațiilor prezente și desemnat diferențierile majore dintre generații, precum și modalitățile de interacțiune ale acestora pentru a atinge rezultate maxime.

Olesea Ursu, fondator al Organizației ,,LeaderHR”, a prezentat o serie de instrumente și tehnici de îmbunătățire a culturii organizaționale în cadrul OSC-urilor. De asemenea, în cadrul Cluster Clubului a fost accentuată necesitatea transformării culturii organizaționale și adaptarea la factorii de influență interni și externi.

Acest program este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin CICO și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.

Related posts

Post a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *