Scroll to top
ro

Atelier de instruire în Managementul performanței organizat cu succes

Un management eficient al performanței este esențial pentru organizații și companii. Prin intermediul proceselor formale și informale, acesta contribuie la alinierea angajaților, resurselor și sistemelor, astfel încât organizația să-și realizeze obiectivele strategice stabilite. De asemenea, managementul performanței funcționează ca un tablou de bord, oferind un avertisment timpuriu privind problemele potențiale care ar putea apărea și permite managerilor să afle când trebuie să facă ajustări pentru a menține organizația pe direcția de dezvoltare stabilită.

Cu toate acestea, în multe organizații comerciale sau necomerciale, sistemul de management al performaneței este lent, instabil sau ineficient. Prin urmare, organizațiile nu funcționează la fel de productiv pe cât ar trebui și nu-și realizează potențialul maxim iar schimbările tehnologice, de piață sau mediul concurențial accentuează și mai mult aceste probleme.

În acest context, în perioada 15-16 august 2019, Centrul de Instruire și Consultanță Organizațională (CICO) a organizat un atelier de instruire în Managementul Performanței pentru a ajuta organizațiile să devină mai eficiente și să afle despre faptul cum să creeze mai multă valoare și impact pentru clienții și beneficiarii lor.

La activitate au participat atât reprezentanți din sectorul privat cât și cel public sau non-profit. Trainerul și facilitatorul activității a fost dna Olga Dolghi, expert în Managementul Financiar, fiind stabilită de peste 10 ani în Canada, activând în sectorul public.

În cadrul primei zi de instruire, participanții au aflat mai multe informații despre Scanarea mediului de activitate al organizației și Cele cinci forțe ale lui Porter, efectuarea analizei SWOT și PESTEL, analiza financiară, măsuri de performanță, Balanced Scorecard etc.

În a doua zi de instruire s-a discutat despre Managementul riscului, misiunea, viziunea și valorile unei organizații și s-au efectuat mai multe exerciții practice în baza unui studiu de caz.

Participanții s-au implicat activ în activitățile desfășurate și au prezentat un interes sporit pentru subiectele bordate, menționând că vor aplica informația și cunoștințele acumulate în cadrul organizațiilor lor.

Postări asemănatoare

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *