Scroll to top
ro

Atelier de instruire în ”Managementul Performanței”

Centrul de Instruire și Consultanță Organizațională (CICO) organizează, în perioada 15-16 august 2019 atelierul de instruire gratuit în „Managementul performanței în organizații”.

La training pot participa: persoane care activează în poziții de management, analiză sau domeniul financiar din cadrul unei organizații comerciale sau în cadrul unui ONG şi doresc să cunoască mai multe despre următoarele subiecte:

  • Scanarea mediului de activitate/concurențial și analiza industriei (Analiza PESTEL, Porter`s five forces, SWOT, , Benchmarking etc.);
  • Analiză financiară (analiză, bugetare);
  • Măsuri de performanță (Cartografierea strategică, Balanced Scorecard, KPI, etc.);
  • Strategie și guvernare;
  • Formularea strategiei (misiunea, viziunea și valorile organizației, crearea de valoare pentru beneficiari și clienți);
  • Managementul riscului (Modelul COSO, tipurile de risc, analiza cost-beneficiu, politicile privind riscurile, analiza riscurilor externe etc.).

Locație: Sala de Instruire Starnet (Complexul Tracom, str. Columna 170 ,  mun. Chișinău).

Durata: 09.30-16.30.

Facilitator: Olga Dolghi, Expert în managementul financiar (Canada)

CICO va asigura pauzele de cafea pe parcursul zilelor de instruire, însă NU va suporta cheltuielile de transport sau prânz ale participanților.

Despre organizatori: aflaţi mai multe informaţii accesând site-ul: www.management.md

Persoanele interesate sunt rugate să confirme participarea până luni, 12 august 2019, orele 17:00, la adresa de e-mail info@management.md (cu atașarea CV-ului și a unei scrisori de intenție). Pentru informații adiționale vă rugăm să apelați la numărul de telefon: 060 611 996 sau să expediați un mesaj la adresa: info@management.md . Confirmările primite după data limită nu vor fi luate în considerare.

Participanții se vor angaja să citească în prealabil o serie de materiale informative (în engleză) și un studiu de caz (în română) în baza căruia va fi organizat atelierul. Materialele și studiul de caz vor fi expediate participanților în data de 13 august.

Related posts

Post a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *