Scroll to top
ro

Concurs privind dezvoltarea organizațională a Grupurilor de Acțiune Locală

Centrul de Instruire și Consultanță Organizațională (CICO) selectează 4 Grupuri de Acțiune Locală (GAL) care vor beneficia de servicii de consultanță gratuită privind dezvoltarea organizațională. Experții CICO vor acorda servicii de consultanță individualizată pentru 4 GAL-uri din cele 32 existente (câte unul din regiunea de Nord, Centru, Sud și UTAG) care au participat inițial în cadrul proiectului „Parteneriate teritoriale durabile pentru dezvoltarea economică rurală a RM” și care au fost evaluate prin intermediul instrumentului de evaluare ODA. 

Fiecare dintre GAL-urile selectate va benefica de suport și consultanță în elaborarea și ajustarea politicilor și procedurilor interne pe fiecare din aceste domenii (conform necesităților):   

  1. Buna Guvernare; 
  2. Management financiar; 
  3. Managementul Resurselor Umane; 
  4. Colectare de fonduri. 

Pentru a participa în cadrul concursului de selectare, GAL-urile interesate sunt încurajate să expedieze la adresa concurs@leaderin.md următoarele documente: 

  1. CV-ul GAL-ului cu informații despre activitatea GAL-ului, proiectele implementate  și informații despre organul responsabil;
  2. Scrisoare de intenție și descrierea necesităților de consultanță.

Documentele menționate urmează a fi expediate până la data de 24.05.21. 

Lista celor 4 GAL-uri selectate vor fi anunțate până pe data de 01.06.2021. 

Pentru oricare alte detalii sau informații referitor la suportul care va fi acordat, ce presupune fiecare domeniu, procedura de selectare etc., vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: 069 410 893 / 079 420 027 sau e-mail-ulconcurs@leaderin.md. 

Activitatea are loc în cadrul proiectului „Parteneriate teritoriale durabile pentru dezvoltarea economică rurală a RM”, implementat de I.P. Centrul de Instruire și Consultanță Organizațională (CICO) în parteneriat cu A.O. Rețeaua Națională LEADER in Moldova și Fundația Solidarity Fund PL in Moldova, în cadrul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova. Partenerul regional de implementare al proiectului este organizația Expert-Grup. 

Related posts

Post a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *