Scroll to top
ro

Seminar „Întocmirea situațiilor financiare pentru OSC-uri”

La finele anului 2017, pentru a fi simplificat procesul de raportare pentru OSC-uri, au fost aprobate 2 formulare noi: ONG-17 și IPC-18. Aceste rapoarte prezintă prin cifre: imaginea OSC-ului în ansamblu, perspectivele lui de dezvoltare și rezervele de creștere.

Seminarul organizat de Centrul de Instruire și Consultanță Organizațională în parteneriat cu IM Moldova, a venit ca un răspuns la multiplele întrebări apărute în procesul de completare a formularelor sus menționate.

Formatorul seminarului, doamna Olga Golban, care posedă cunoștințele necesare, întrucât activează în cadrul Ministerului Finanțelor și are o experiență vastă în elaborarea formularelor de raportare financiară a oferit participanților răspunsuri clare și concise. Aceștia un punctat că seminarul a oferit informații utile pe care le vor aplica în practică.

Acest eveniment a fost posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și IM Moldova. Opiniile exprimate aparțin CICO și nu reflectă în mod necesar poziția USAID , IM Moldova sau a Guvernului SUA.

Postări asemănatoare

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *